Το BOX, η υπηρεσία food delivery της COSMOTE, καλωσορίζει στην πλατφόρμα του το ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr εγκαινιάζοντας μια ακόμα μεγάλη συνεργασία. Παρέχοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και με παράδοση ακόμα και αυθημερόν, τα ψώνια από το e-fresh.gr έρχονται εύκολα και με ασφάλεια στην πόρτα των πελατών του ΒΟΧ. Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να απολαμβάνουν συνδυαστικά τα μοναδικά προνόμια του BOX μαζί με τα οφέλη και τις προσφορές του e-fresh.gr.

Μάλιστα, με την πρώτη παραγγελία στο e-fresh.gr, οι πελάτες του ΒΟΧ κερδίζουν 5€ εξαργυρώνοντας το κουπόνι EFRESH5 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Οι πελάτες του ΒΟΧ θα βρουν αυτό που ψάχνουν, εύκολα και γρήγορα, μέσα από έναν κατάλογο με 15.000 κωδικούς (σε φρέσκα τρόφιμα, βρεφικά, είδη κάβας, καθαριστικών, προσωπικής φροντίδας, σπιτιού και pet shop). Παράλληλα, έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες προσφορές που ανανεώνονται καθημερινά, αλλά και σε brands που μπορεί να μην είναι διαθέσιμα αλλού, μέσα από ειδικές συνεργασίες, όπως επιλεγμένα προϊόντα φαγητού και ένδυσης Marks and Spencer. Θα βρουν, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, αλλά και vegan επιλογών. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, ακόμα και τις Κυριακές, και αυθημερόν, από υγειονομικά ελεγμένα φορτηγά – ψυγεία, ενώ για προϊόντα αξίας άνω των 55€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Με περισσότερα από 10.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, διαθέσιμα σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το ΒΟΧ μεγαλώνει συνεχώς. Επεκτείνεται σε νέες περιοχές, σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης, δημοφιλή brands, food markets και τοπικές επιχειρήσεις. Ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του ΒΟΧ είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης που διαθέτει, όπου ο χρήστης πάντα κερδίζει. Με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app (Android, iOS) πελάτες της πλατφόρμας κερδίζουν πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα σε GB ή εκπτώσεις. Σε κάθε πιάτο, σε κάθε μαγαζί, χωρίς περιορισμούς.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.