Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
    • Μελέτες
    • Εταιρ. Κοιν. Ευθύνη
    • Startup
    • TV
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AIBRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Στρατηγική

Νέα δυναμική συνεργασία της Westnet με τη Daewoo

06/06/2022infocomBy infocom2 Mins Read Στρατηγική

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συνώνυμο του “Brand Distribution” για περισσότερα από 15 χρόνια, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Daewoo ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κατασκευαστή στην Ελλάδα στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και της τηλεόρασης.

Με ένα εμπορικό σήμα που διακρίνεται για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων του, η Daewoo αποτελεί μια παγκόσμιας κλάσης μάρκα οικιακών ηλεκτρονικών ειδών με φιλοδοξία να κάνει εύκολη και προσιτή για κάθε καταναλωτή την αναβάθμιση σε μια καινούρια τηλεόραση ή την ανακαίνιση του σπιτιού με νέες οικιακές συσκευές.

Με στόχο την ενίσχυση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου και τη διεύρυνση των διαθέσιμων λύσεων προς το δίκτυο πελατών της, η Westnet ξεκινά τη συνεργασία της με τη Daewoo, ένα διαχρονικό brand κορεατικής τεχνολογίας με μακρά και πλούσια ιστορία παγκοσμίως. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε για τους συνεργάτες της, με παρουσία και ξένων εκπροσώπων του brand στην Ελλάδα, η Westnet παρουσίασε τις νέες λύσεις που έρχεται να φέρει στους καταναλωτές με προσιτά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Για την καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών, δημιουργήθηκε επίσης στο χώρο ένα show room με προϊοντικά μοντέλα στην κατηγορία της ψύξης, της πλύσης και της τηλεόρασης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Zeynep Dağhan, Brand Marketing Manager Daewoo, μίλησε για τη φιλοσοφία της Daewoo, η οποία χαρακτηρίζεται από απλότητα και μινιμαλισμό και σημείωσε: «Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τις τελευταίες και μεγαλύτερες τεχνολογίες, προσιτές και διαθέσιμες στον καθένα, κάτι το οποίο απαιτεί σημαντική τεχνογνωσία. Έχουμε, όμως, την εμπειρία, τη δυναμική καθώς και τις καλύτερες στην κατηγορία τεχνικές ικανότητες να το πραγματοποιήσουμε χάρη στις κορυφαίες υποδομές μας, που περιλαμβάνουν κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης και μονάδα παραγωγής».

Αναφορικά με τη νέα συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Η Westnet εστιάζει διαχρονικά στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών, έχοντας μέχρι σήμερα περισσότερους από 40 κορυφαίους κατασκευαστές στο χαρτοφυλάκιό της. Η νέα συνεργασία με τη Daewoo αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού ενισχύοντας περαιτέρω την προϊοντική “φαρέτρα” μας με την αξιοπιστία και την καινοτομία της. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να επενδύουμε σε δυναμικά brands, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να φέρνουμε προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας που εμπιστεύoνται τη διανομή της Westnet».

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Daewoo Westnet
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Profile: στα 3 με 4 εκατ. ευρώ το τίμημα για την εξαγορά της Algosystems

Το Vodafone Business παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις Secure SD-WAN σε συνεργασία με τη Fortinet

CrediaBank: το πρώτο κατάστημα νέας εμπειρίας στην Κρήτη ανοίγει τις πόρτες του στο Ηράκλειο

ACS: νέα συνεργασία με την Skroutz Last Mile και επέκταση των Smartpoint Lockers

Mind Alliance & Tools of Tech: νέα Ελληνο-Αμερικανική στρατηγική συνεργασία

Η LG συνάπτει συμφωνία αδειοδότησης βασικών πατεντών Wi-Fi με την Amazon

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Ο Τραμπ επαναφέρει το Δόγμα Μονρόε και προειδοποιεί την Ευρώπη για «πολιτισμική εξάλειψη»
  • Διευρύνεται το επενδυτικό χάσμα Ευρώπης – ΗΠΑ, οι CEOs αναζητούν διέξοδο εκτός ΕΕ
  • Lidl Ελλάς: Νέο κατάστημα στο Μαρούσι με επένδυση ύψους 13,7 εκατ. ευρώ
  • TÜV AUSTRIA: Πιστοποίησε την εταιρεία Hellenic Duty Free Shops με EN ISO 9001:2015 και EN ISO 14001:2015
  • COSMOTE TELEKOM VOLUNTEERS: Πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού με επίκεντρο την κοινωνία και το περιβάλλον
  • H Vodafone και το WWF Ελλάς προσκαλούν το κοινό στo «Play for Change»
  • Deloitte: Χορηγός για ακόμη τέσσερα χρόνια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής
RSS itsecuritypro.gr
  • Agentic AI, Bedrock, Graviton5: Η τεχνολογική ατζέντα της AWS στο re:Invent 2025
  • Όλα όσα μάθαμε στο InfoCom World 2025 – Συμπεράσματα, μύθοι & τα «κλειδιά» της AI-Volution! [video]
  • Η AWS φέρνει την επόμενη γενιά AI και multicloud τεχνολογιών στο re:Invent 2025
  • TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα & ACTA παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ «Spreadsheet Champions»
  • Η Intracom Telecom και η GeoLinks Επιτυγχάνουν Multi-Gigabit Επιδόσεις σε Πιλοτική Δοκιμή στις ΗΠΑ
  • Το Vodafone Business παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις Secure SD-WAN σε συνεργασία με τη Fortinet
  • TÜV NORD Ελλάδας: Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Βασιλική Καζάζη, εγκαινιάζει μια νέα εποχή ανάπτυξης του Φορέα.
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.