Η Sparkle αναδεικνύεται στο Magic Quadrant for Network Services της Gartner για τις υπηρεσίες δικτύωσης της

0

Η Sparkle, ο μεγαλύτερος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι έχει συμπεριληφθεί στο “Gartner Magic Quadrant for Network Services, Global” Report 2022*. Η Sparkle είναι η πρώτη εταιρεία με έδρα την Ιταλία που περιλαμβάνεται σε αυτό το report, μαζί με άλλους 18 διεθνείς παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση κριτηρίων όπως η πληρότητα του επιχειρηματικού τους οράματος, καθώς και ο βαθμός υλοποίησης του οράματος αυτού.

Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner «Η πανδημία COVID-19 έχει αναδείξει την πραγματική αξία της ευελιξίας για τα εταιρικά δίκτυα, καθώς οι επιχειρήσεις έπρεπε να υιοθετήσουν τάχιστα νέες εργασιακές πρακτικές, να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, τη μετάβασή τους τους στο cloud, καθώς και να αντιμετωπίσουν τις ταχέως μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές συνθήκες». Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι «Οι νέες τεχνολογίες WAN, ειδικά η συνδεσιμότητα SD-WAN και cloud, μετασχηματίζουν τα εταιρικά δίκτυα και επιτρέπουν νέες ευέλικτες προσεγγίσεις προμήθειας, που ταιριάζουν καλύτερα στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων».

«Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία μας έχει συμπεριληφθεί στο Gartner Magic Quadrant Network Services, Global», δηλώνει η Elisabetta Romano, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sparkle. «Πιστεύουμε ότι αυτή η αναγνώριση αποτελεί μια επιπλέον επικύρωση για την επέκτασή μας στην παγκόσμια αρένα των υπηρεσιών δικτύωσης και την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε καινοτόμες λύσεις που υποστηρίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, καθώς και την επιμονή μας να επικεντρώνουμε στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών».

Εστιάζοντας στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η Sparkle προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων παγκόσμιας δικτύωσης που περιλαμβάνει Internet, managed SD-WAN, Ethernet, MPLS και Cloud Connect καθώς και υπηρεσίες αυτοματισμού Multicloud. Το δίκτυο Seabone, δηλαδή η υποδομή Internet backbone κλάσεως Tier-1 της Sparkle, κατατάσσεται στην πέμπτη θέση παγκοσμίως, μεταξύ αντίστοιχων υποδομών.

Η Gartner χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης για τα Magic Quadrant Reports, προσφέροντας στους καταναλωτές υψηλής τεχνολογίας (σε επίπεδο οργανισμών), μια ευρεία οπτική γωνία των κυρίαρχων παικτών και των δυνατοτήτων τους, στις μεγάλες αγορές τεχνολογίας. Κάθε Magic Quadrant είναι αποτέλεσμα έρευνας σε μια συγκεκριμένη αγορά, που συμπληρώνεται με τις αντικειμενικές κριτικές των χρηστών.

Share.

Comments are closed.