Έτοιμη να λανσάρει την EON TV η Nova

0

Εντός του Οκτωβρίου, εκτός απρόοπτου, η Nova σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να λανσάρει τη νέα της πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για την EON TV η οποία έχει αναπτυχθεί από το United Cloud, το κέντρο καινοτομίας του United Group (μητρική εταιρεία της Nova).

Με την EON TV η Nova αλλάζει ριζικά και γίνεται ανταγωνιστική καθώς είχε μείνει πίσω σε τεχνολογία και υπηρεσίες σε σχέση με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της, την Cosmote TV, αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες ξένες πλατφόρμες που έχει στη διάθεσή του το ελληνικό κοινό.

Ο συνδρομητής της Nova θα έχει διαθέσιμο το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει σε όλες τις συσκευές του, Smartphones, Tablets, Laptops (PC, Mac) και Smart TV (οπουδήποτε έχει σύνδεση internet, όπως είναι και το σλόγκαν της πλατφόρμας).

Η EON TV δίνει επίσης τη δυνατότητα του Catchup TV (παρακολούθηση περιεχομένου έως και 7 μέρες μετά την μετάδοσή του) της διακοπής και συνέχειας στην παρακολούθηση ενός οποιουδήποτε προγράμματος σε άλλη συσκευή, προσωπική βιβλιοθήκη, αναζήτηση κ.α.

Η United Group έχει λανσάρει την εν λόγω πλατφόρμα στις εταιρείες της μεταξύ άλλων στη Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη και Κροατία.

Share.

Comments are closed.