Αποκλειστική συνεργασία Channel IT και AppGate για τις λύσεις Total Fraud Protection

0

Η Channel IT, βασικός διανομέας λύσεων της AppGate, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας για τα προϊόντα Total Fraud Protection, στις περιοχές EMEA και SAARC.

Διαθέτοντας στρατηγικές συνεργασίες σε Γερμανία, Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, η Channel IT, προσφέρει λύσεις Enterprise Security για περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ αποτελεί έναν από τους κύριους συνεργάτης της AppGate από το 2015.

Η επιλογή της ως αποκλειστικού συνεργάτη της AppGate για την διανομή των προϊόντων Total Fraud Protection, αποτελεί δείγμα πλήρους εμπιστοσύνης εκ μέρους της κατασκευάστριας εταιρείας αναφορικά με τις δυνατότητες, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία της Channel IT, ώστε να παρέχει στους συνεργάτες προϊόντων AppGate των περιοχών EMEA και SAARC, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η σύναψη της εν λόγω αποκλειστικής συνεργασίας, σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη ενός καινοτόμου προγράμματος συνεργατών εκ μέρους της Channel IT, μέσα από το οποίο θα παρέχονται Live Demo, παρουσιάσεις προϊόντων, εγχειρίδια, Case Studies και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και χρηστικά εργαλεία για τους μεταπωλητές προϊόντων AppGate.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας Total Fraud Protection της AppGate, δίνουν την δυνατότητα έγκαιρης παρακολούθησης, ανίχνευσης και αποτροπής των κυβερνοαπειλών, συμβάλλοντας καταλυτικά στον περιορισμό των επιπτώσεων από κακόβουλες επιθέσεις. Τις λύσεις έχουν υιοθετήσει κορυφαίες εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, εταιρείες ασφαλείας, λιανέμποροι και αεροπορικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, προστατεύοντας αποτελεσματικά περισσότερους από 125 εκατ. χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.channel-it.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο ask@channel-it.com. Για να λαμβάνετε τις πλέον πρόσφατες ενημερώσεις, ακολουθείστε την Channel IT σε LinkedInFacebookTwitterInstagram και YouTube.

Share.

Comments are closed.