Η Vodafone Ελλάδος επεκτείνει το πρόγραμμα smart working

0

Την ευρείας κλίμακας εργασία από το σπίτι εφαρμόζει η Vodafone Ελλάδας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19 και στοχεύοντας στην προστασία της υγείας των εργαζομένων της. Παράλληλα, η εταιρία εντατικοποιεί τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της, στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών για επικοινωνία ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η πλειονότητα των εργαζομένων αυτή τη στιγμή εργάζεται εξ’ αποστάσεως και δημιουργούνται διαρκώς οι συνθήκες, ώστε ακόμη περισσότεροι να μεταβούν σε εργασία από το σπίτι, ενώ έχουν ανασταλεί ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις και εφαρμόζονται εκτεταμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρίας, πάντα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών.

Η εταιρία, η οποία ήδη από το 2017 εφαρμόζει με επιτυχία πρόγραμμα εξ αποστάσεως εργασίας – smart working, αυτή τη στιγμή και με βάση το πλάνο επιχειρησιακής της συνέχειας, θέτει ως προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και των πελατών της, καθώς και την υπεύθυνη υποστήριξη των αυξανόμενων και ειδικών αναγκών των ιδιωτών και επιχειρήσεων στην παρούσα συγκυρία. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Vodafone διευκολύνει τους συνδρομητές με απεριόριστη ψυχαγωγία, αλλά και δυνατότητες μάθησης εξ αποστάσεως. Επιπλέον, η εταιρία υποστηρίζει τους συνδρομητές της μέσα από ψηφιακά εργαλεία ώστε να μπορούν να εκτελούν συνήθεις συναλλαγές, χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημα, δεδομένης της σύστασης για περιορισμό των μετακινήσεων.

Share.

Comments are closed.