Η Algosystems, με δραστηριότητα στον τομέα του ΙCT & Cybersecurity, Business Software, Αυτοματισμού & Eλέγχου και Μετρολογίας, θωρείται από τους κορυφαίους System Integrators, με Διεθνή έργα σε 4 ηπείρους και γραφεία στην Ελλάδα και το Κατάρ. Οι εξιδεικευμένες υπηρεσίες που παρέχει η Algosystems, απαιτούσαν ένα ολοκληρωμένο λογισμικό για την Διαχείριση των Επιχειρησιακών της Πόρων (ERP) και των Σχέσεων Πελατών (CRM) σε μια ενιαία πλατφόρμα, με στόχο την πλήρη εικόνα αλλά και την κάλυψη των σύνθετων διαδικασιών του Οργανισμού.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της λύσης ανέλαβε η Ergologic, Microsoft certified Gold partner, με 20ετή εμπειρία στον κλάδο των Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής. Η Ergologic γνωρίζοντας τις προηγμένες δυνατότητες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Microsoft Dynamics 365 Business Central & Dynamics 365 CRM, πρόκειται να αυτοματοποιήσει όλες τις πολύπλοκες δραστηριότητες της εταιρίας, με έμφαση στην διαχείριση των Έργων και την άρτια παρακολούθηση των Συμβάσεων.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.