Η Cosmos Business Systems επίσημος συνεργάτης της Νice Systems

0

Η Cosmos Business Systems, ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία της με την Nice SystemsD, η οποία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διεθνώς τεχνολογικούς οργανισμούς σε θέματα ασφάλειας και με βασικό κορμό τα συστήματα καταγραφής φωνής ( Voice Recorders) , με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες.

Η Nice SystemsD, είναι o κορυφαίος πάροχος λύσεων λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, τόσο σε cloud περιβάλλον όσο και on-premises, οι οποίες παρέχουν στις επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία λήψης έξυπνων αποφάσεων, βασισμένες στην προηγμένη ανάλυση και επεξεργασία δομημένων και αδόμητων δεδομένων. Η NICE, βοηθά τους οργανισμούς όλων των μεγεθών να προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, να διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων, να αποτρέπουν τις κακόβουλες ενέργειες και να διασφαλίζουν την ασφάλεια των πολιτών. Πάνω από 25.000 οργανισμοί σε περισσότερες από 150 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 85 μεγαλύτερων εταιρειών από την λίστα Fortune 100, χρησιμοποιούν λύσεις NICE.

Η Cosmos Business Systems, σε συνεργασία με την Nice Systems LΤD, στοχεύει σε ένα πλάνο ανάπτυξης σε μεγάλες επιχειρήσεις και Τράπεζες , σε Ελλάδα και Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε τρίτες χώρες.

Share.

Comments are closed.