Η CyberArk ονομάστηκε «Leader» στο πρώτο Magic Quadrant της Gartner

0

H σημερινή μέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο με την κυκλοφορία του πρώτου Μαγικού Τεταρτημόριου της Gartner το 2018 για την Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης (Gartner 2018 Magic Quadrant for Privileged Access Management). Μάλιστα, η CyberArk ονομάστηκε Leader στη νέα έκθεση της Gartner, τοποθετημένη στο υψηλότερο σημείο για την ικανότητα της στην εκτέλεση και στο μακρύτερο για την πληρότητα του οράματος της.

Ως πρωτοπόρος της αγοράς, η διάκριση της CyberArk δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό επίτευγμα για την ίδια την εταιρεία ως οργανισμό, αλλά αποτελεί επίσης ένα σημαντικό ορόσημο για την αγορά στο σύνολό της.

Σύμφωνα με την έκθεση, η «Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης είναι ένας από τους πλέον κρίσιμης σημασίας ελέγχους ασφάλειας, ιδιαίτερα στο σημερινό, ολοένα και πιο περίπλοκο περιβάλλον πληροφορικής. Οι ηγέτες στον κλάδο της ασφάλειας και της διαχείρισης κινδύνων πρέπει να χρησιμοποιούν εργαλεία PAM (εργαλεία διαχείρισης προνομιακής πρόσβασης) σε μια μακροπρόθεσμη, ολοκληρωμένη στρατηγική για τον μετριασμό των κινδύνων».

Δεδομένου ότι η εταιρεία αναγνωρίστηκε για την καθιέρωση της συγκεκριμένης κατηγορίας της αγοράς, στην CyberArk είναι εξαιρετικά υπερήφανοι που η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως Ηγέτιδα (Leader). Στην CyberArk παραμένουν επικεντρωμένοι στον στόχο τους που είναι να βοηθήσουν τους οργανισμούς να εξασφαλίσουν την επιχείρηση τους παρέχοντας καινοτόμες λύσεις που σπάζουν την αλυσίδα επίθεσης και προστατεύουν τα πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ασφάλεια των εταιρειών και των κυβερνητικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντάς τους να υιοθετήσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στρατηγικές ψηφιακών μετασχηματισμών.

Καθώς σήμερα η CyberArk γιορτάζει που ονομάστηκε Leader στο Magic Quadrant της Gartner για την Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης το 2018, η εταιρεία θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εκπληκτικούς πελάτες της, συνεργάτες και εργαζόμενους που αποτέλεσαν και θα συνεχίσουν να αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της.

Διαβάστε την πλήρη έκθεση

Πραγματοποιήστε λήψη της πλήρης έκθεσης 2018 Magic Quadrant for Privileged Access Management από εδώ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λύση ασφάλειας CyberArk Privileged Security ή για να δείτε τι λένε οι πελάτες της και άλλοι ειδικοί και εμπειρογνώμονες από τον κλάδο για την εταιρεία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.

Share.

Comments are closed.