Η ESET εξασφαλίζει ένα ασφαλές IT περιβάλλον στο ΚΕΘΕΑ

0

Ένα ασφαλέστερο τεχνολογικό περιβάλλον φρόντισε να εξασφαλίσει για ακόμη μία χρονιά η ESET στο ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – www.kethea.gr). Η εταιρία προσέφερε στο μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα 400 άδειες της πολυβραβευμένης λύσης ESET Endpoint Protection Standard, που υπόσχονται την αδιάλειπτη, ομαλή και ταχεία λειτουργία των IT συστημάτων του οργανισμού.

«Το 2017, το ΚΕΘΕΑ υποστήριξε 14.588 ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης από ουσίες, αλκοόλ, τζόγο, internet, δίνοντάς τους τη δυνατότητα θεραπείας, συμβουλευτικής, κοινωνικής επανένταξης. Τόσο εκείνοι, όσο και οι οικογένειές τους στηρίζονται μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτύο 120 δομών, που απευθύνεται σε ενήλικες, εφήβους, άστεγους χρήστες, μετανάστες, κρατούμενους, αποφυλακισμένους. Η ESET φροντίζει να βρίσκεται διαρκώς στο πλάι του ΚΕΘΕΑ με λύσεις που διασφαλίζουν ένα απόλυτα ασφαλές και λειτουργικό IT περιβάλλον, ώστε ο οργανισμός να συνεχίζει απρόσκοπτα το σημαντικό έργο που επιτελεί», σημειώνει ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus.

Η πολυβραβευμένη λύση ESET Endpoint Protection Standard, αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για πολυεπίπεδη προστασία από το malware και ολοκληρωμένη προστασία των endpoint. Με ανώτερη τεχνολογία εντοπισμού και υποστήριξη virtualization εξαλείφει όλων των ειδών τις απειλές. Το ESET Endpoint Protection Standard παρέχει αποδεδειγμένη προστασία ενώ αφήνει περισσότερους πόρους του συστήματος για βασικά προγράμματα από τα οποία εξαρτώνται οι τελικοί χρήστες καθημερινά, μπλοκάροντας παράλληλα μη εξουσιοδοτημένες συσκευές. Χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνολογία ESET NOD32, με τις λειτουργίες Exploit Blocker και Advanced Memory Scanner, είναι σε θέση να εξουδετερώνει όλες τις εξελιγμένες απειλές, ενώ είναι διαχειρίσιμη μέσω του ESET Security Management Center.

Share.

Comments are closed.