Παρασκευή, Φεβρουάριος 28

Τραβάνε την πρίζα απο την On Telecoms

0

on telecoms

Την απόφαση της άρσης των ασφαλιστικών μέτρων για τον ΟΤΕ στην υπόθεση της On Telecoms έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Οργανισμός δύναται να  σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες δικτύου (χονδρική) στην On Telecoms, κάτι που θα οδηγήσει την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία σε αδυναμία να παρέχει υπηρεσίες στους συνδρομητές της. Αυτό θα γίνει αφού παρέλθουν περίπου 30 μέρες προκειμένου οι συνδρομητές της On να «μετακομίσουν» σε άλλο πάροχο της επιλογής τους.

Η On έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης στο αρμόδιο δικαστήριο η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο. Το χρέος της προς τον ΟΤΕ, βάσει πληροφοριών, είναι περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται ότι έχουν απομείνει στο δίκτυό της περί τους 24.000 συνδρομητές. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας του χρέους της στον ΟΤΕ, δεν είχε τη δυνατότητα να εγγράφει νέους συνδρομητές.

Μέλη της διοίκησης της On Telecoms θα έχουν σήμερα συνάντηση με στελέχη της ΕΕΤΤ. Εκτιμάται ότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία δύσκολα ανατρέπεται, εκτός αν βρεθεί κάποιος να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό, κάτι εξαιρετικά απίθανο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.