Πρόγραμμα εθελουσίας στη Wind

0

Πρόγραμμα εθελουσίας αποχώρησης που δυνητικά θα μπορούσαν να κάνουν χρήση περίπου 150 εργαζόμενοι «τρέχει» από χθες και για μια εβδομάδα η Wind. Στην τηλεπικοινωνιακή εταιρεία εργάζονται συνολικά περίπου 1.015 άτομα.

Σύμφωνα με πηγές από την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία ο σχεδιασμός του προγράμματος προέκυψε στο πλαίσιο κτιριακών ανακατατάξεων που θα υλοποιήσει η εταιρεία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα έχουν σαν αποτέλεσμα την μεταφορά συγκεκριμένων τμημάτων από το κτίριο της Λ. Αθηνών 106 σε άλλη εγκατάσταση εντός Αττικής.

Σημειώνεται επίσης ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης είναι προαιρετική και προτείνεται ως εναλλακτική μόνον στους ανθρώπους που επηρεάζονται από τις κτιριακές αλλαγές στη Λ. Αθηνών. Τα κίνητρα που δίνονται είναι κλιμακωτά ανάλογα με την προϋπηρεσία και περιλαμβάνουν εκτός της νόμιμης αποζημίωσης επιπλέον παροχή έως και 20 μισθούς, ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για ένα έτος και ειδικές προσφορές σε υπηρεσίες της εταιρίας (Υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής, Internet, Τηλεόρασης).

Share.

Comments are closed.