Σε ποσοστό 32,4% έχει διαμορφωθεί η συμμετοχή των πιστωτριών τραπεζών στη Forthnet έπειτα από τη μετατροπή τμήματος του ομολογιακού δανείου που έχει συνάψει μαζί τους η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία.

forthnet-funding

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε: Η Alpha Bank κατέχει μετοχές και δικαιώματα ψήφου, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό 7,69% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 11,01% και η Τράπεζα Πειραιώς 13,6929%.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply