Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Νέα Prepaid κάρτα από τη Visa και την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

0

Μία νέα ευέλικτη προπληρωμένη επαναφορτιζόμενη κάρτα Prepaid Visa για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, καθώς και ασφαλείς συναλλαγές μέσω Internet διαθέτει η Εθνική Τράπεζα.

Visa Prepaid_NBG

Συγκριτικό πλεονέκτημα της νέας κάρτας θεωρείται ο απόλυτος έλεγχος στη διαχείριση των χρημάτων αλλά και η δυνατότητα οργάνωσης των αγορών του καταναλωτή καθώς του δίνεται η δυνατότητα επαναφόρτισης με το ποσό που επιθυμεί κάθε φορά. Η προπληρωμένη κάρτα Prepaid VISA συμμετέχει επιπλέον στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more, καθώς μέσα από τις καθημερινές συναλλαγές ο κάτοχος κερδίζει πόντους που μπορεί να τους εξαργυρώσει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ή σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.

Με την νέα κάρτα μεταξύ άλλων δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών αγαθών και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις που φέρουν το σήμα VISA στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποίησης ανέπαφων συναλλαγών σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά, συναλλαγών στο διαδίκτυο και συναλλαγών όπως προκράτηση ξενοδοχείου, εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφέλειας, κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, internet, βεβαιωμένες οφειλές Δ.Ο.Υ., και τηλεφωνικές και ταχυδρομικές παραγγελίες. Επίσης θα παρέχεται η δυνατότητα ανάληψης μετρητών μετά την άρση των υφιστάμενων περιορισμών κίνησης κεφαλαίων (στο πλαίσιο των εκάστοτε ισχυουσών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου) μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας και του δικτύου ATM των άλλων Τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μέσω POS τερματικών σε υποκαταστήματα άλλων τραπεζών.)

Η φόρτιση γίνεται μέσω:

• των υπηρεσιών i-bank Internet Banking και Phone Banking

• των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας

• του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας.

Το ελάχιστο ποσό φόρτισης είναι 10€, ενώ το μέγιστο ποσό φόρτισης 2.500€ ανά συναλλαγή.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο ετήσιο όριο αγορών και αναλήψεων ανά κάρτα είναι 25.000€.

Το ετήσιο όριο εκφορτίσεων δεν μπορεί να υπερβεί το ετήσιο όριο αγορών και αναλήψεων ανά κάρτα που είναι 25.000€.

Όπως δήλωσε ο κ.Γιώργος Χαντζανδρέου, Διευθυντής Καρτών & Καταναλωτικής Πίστης της Εθνικής Τράπεζας, η συνεργασία της ΕΤΕ με τη VISA οδήγησε στην δημιουργία ενός σύγχρονου μέσου πληρωμής το οποίο, πέρα από τα χρηστικά οφέλη ελέγχου των συναλλαγών, συνοδεύεται και με ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα πελατειακής πίστης που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά το go4more.

Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με την Εθνική Τράπεζα για τη δημιουργία της νέας προπληρωμένης κάρτας Visa που παρέχει στους κατόχους τη δυνατότητα όχι μόνο να αξιοποιούν στο μέγιστο τις αγορές τους, αλλά και να απολαμβάνουν μια σειρά από επιπλέον προνόμια και προσφορές»

Share.

Leave A Reply