Η Synapsecom Telecoms και η Protonyx Data Services, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την παροχή των υπηρεσιών comBOX μέσω της Enterprise grade Cloud υποδομής της Synapsecom.

dc
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής συνδυάζονται με εξαιρετικό τρόπο οι καινοτόμες υπηρεσίες, προηγμένης τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης, που παρέχουν οι δυο εταιρείες.
Οι υπηρεσίες comBOX ενσωματώνουν τεχνολογία σύνθεσης και βελτιστοποίησης bandwidth οποιονδήποτε φυσικών γραμμών Internet και παρόχων, καθώς επίσης παροχής διασύνδεσης VPN προσφέροντας εταιρικές μισθωμένες γραμμές και πρόσβαση στο διαδίκτυο, και λειτουργεί σε High Availability περιβάλλον, εντός των υψηλών προδιαγραφών data centers της Synapsecom. Σαν αποτέλεσμα κάθε επιχείρηση στη χώρα μας και όχι μόνο, θα μπορεί να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου Internet access, και βέβαια το σύνολο των υπηρεσιών που συνδέονται με αυτό (τηλεφωνία, cloud κ.α.).
Στόχος της συνεργασίας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των επαγγελματιών και των εταιρειών, με άμεσες και ποιοτικές λύσεις, που συνδυάζουν την τεχνολογία αιχμής με την ευχρηστία, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply