Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 30 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Στρατηγική

Η ΗΡ Hellas παρουσιάζει την Future Ready στρατηγική της εταιρείας

21/12/2023infocomBy infocom3 Mins Read Στρατηγική

Η HP Hellas πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση παρουσία μερίδας του τύπου και αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς, αλλά και στις εξελίξεις στους χώρους της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Ο End User Sales Manager, Private & Public Sector της HP Eλλάδας & Κύπρου, Χάρης Αμούργης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην ισχύουσα στρατηγική “Future Ready” της εταιρίας. Βασικός στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η μείωση του λειτουργικού κόστους και η επένδυση σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ώστε να τοποθετηθεί η HP σε πλεονεκτική θέση. Όπως ανέφερε, η στρατηγική στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες – ανθρώπους, χαρτοφυλάκιο, υπηρεσίες. Η υβριδική εργασία, η ψηφιακή ισότητα, η σωστή διαχείριση της τεχνητής νοημοσύνης και η χρήση νέων μεθόδων ελέγχου αποτελούν κομμάτι της νέας πραγματικότητας και η HP δεν μπορούσε παρά να δώσει την αρμόζουσα σημασία σε αυτό. Για παράδειγμα η τεχνολογία ΑΙ θα βοηθήσει συνολικά στις λειτουργίες όπως στην άμεση τιμολόγηση, στην ταχύτητα και στην ικανότητα πρόβλεψης των αναγκών των πελατών και διατήρησης υγιών επιπέδων αποθέματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών»

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην έμφαση που δίνει η εταιρεία στην ασφάλεια και τη βιωσιμότητα. Συγκεκριμένα, η εξελιγμένη λύση ασφαλείας, HP Wolf Security, η οποία διατίθεται και για προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε επίπεδο υλικού και λογισμικού, σε μόνιμη βάση ακόμα και όταν οι συσκευές είναι απενεργοποιημένες. Όσον αφορά την βιωσιμότητα, στόχος της ΗΡ είναι να γίνει η πλέον βιώσιμη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο έως το 2030, στοχεύοντας στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλα τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις λειτουργίες και την εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρείας.

Κατά την ομιλία του ο κος Αμούργης, ανέφερε το νέο απόκτημα της HP, την Poly και πόσα μπορεί να προσφέρει όχι μόνο στον χώρο της οπτικοακουστικής επικοινωνίας, αλλά και στο gaming.

Ο Managing Director της HP Ελλάδας και Κύπρου, Νίκος Χρηστάκης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την νέα χρονιά που ξεκινά. Η στρατηγική ‘’Future Ready’’ τοποθετεί τους συνεργάτες μας, τους πελάτες αλλά και τους χρήστες των προϊόντων μας στο επίκεντρο. Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας και, κατ’ επέκταση, για την ίδια την HP. Για να το πετύχουμε αυτό, χτίζουμε ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες μας και διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις και επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των νέων αλλά και στη φροντίδα μας για το περιβάλλον. Πρόσφατο παράδειγμα νέων λύσεων είναι η τεχνολογία ΑΙ που θα έχει την ίδια επιρροή όπως το Internet στην κοινωνία. Η ΗΡ μόλις κυκλοφόρησε τα νέα ZBook με εφαρμογές AI , οπότε θεωρούμε ότι το 2024 θα είναι η χρονιά του AI PC.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Future Ready hellas
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Amazon και η Anthropic ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Η Wolt και η Dott ενώνουν δυνάμεις και φέρνουν τη μικροκινητικότητα στο Wolt+

Enterprise Greece και Invest Cyprus ανανεώνουν το μνημόνιο συνεργασίας τους

Motorola και OPPO έρχονται στη Vodafone

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Η σύγκλιση τεχνολογιών αναδεικνύεται σε κλειδί για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
  • Η Κομισιόν παρουσίασε σχέδιο για την απλούστευση των ευρωπαϊκών κανονισμών
  • Μόνο το 7% των ηγετών επενδύει ουσιαστικά στην προσαρμοστικότητα
  • Nova: Τεχνολογία, καινοτομία και υπεύθυνη ανάπτυξη στο επίκεντρο
  • Τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στ. Χατζηιωάννου επιστρέφουν για 18η χρονιά
  • LG Electronics: Ενοποιημένα έσοδα 16,23 δισ. USD το Α΄τρίμηνο του 2026.
  • ΕΛΣΤΑΤ: Διεθνές εμπόριο αγαθών με τις τρίτες χώρες κατά νόμισμα τιμολογίου, έτους 2025
RSS itsecuritypro.gr
  • Ελληνική ομάδα αποκαλύπτει κρίσιμη ευπάθεια σε παγκόσμιο εργαλείο κυβερνοασφάλειας
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.