Η Softweb παρουσίασε το νέο της προϊόν στα πλαίσια της Philoxenia International Tourism Expo

0

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Philoxenia International Tourism Expo, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επίσημη παρουσίαση της Έξυπνης Τουριστικής Κάρτας, μιας πρωτοποριακής πρωτοβουλίας που φέρνει τεχνολογική Επανάσταση στον Τουρισμό & υπόσχεται να ανατρέψει τον τρόπο που οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν και αλληλεπιδρούν με τον τουριστικό προορισμό.

Η παρουσίαση διεξήχθη από τον Τεχνικό Διευθυντή της Softweb, κ. Αλέξανδρο Ασημακόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων, παρέθεσε τις δυνατότητες που προσφέρει η λύση και τόνισε πως είναι η πρώτη φορά στον τομέα του τουρισμού που χρησιμοποιείται η τεχνολογία blockchain. Με έμφαση στη δημιουργία ενός ασφαλούς, διαφανούς, ευέλικτου, και βελτιωμένου ταξιδιωτικού περιβάλλοντος, η Έξυπνη Τουριστική Κάρτα αναδεικνύεται ως πρωτοπόρο εργαλείο για τη μεταμόρφωση της τουριστικής εμπειρίας.

Η κάρτα, βασιζόμενη στην ασφάλεια της τεχνολογίας blockchain, προσφέρει μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των προστατευμένων δεδομένων, της διαφάνειας, και της ευελιξίας για τους ταξιδιώτες.

Μερικές από τις δυνατότητες που έχει ο χρήστης είναι:

  1. Εξατομικευμένες Εμπειρίες: Προσαρμοσμένες προτάσεις και εκδηλώσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.
  2. Ασφάλεια και Προστασία Δεδομένων: Η τεχνολογία blockchain εξασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων και προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών.
  3. Έξυπνη Πρόσβαση: Πλήρης πρόσβαση σε πληροφορίες, εκδηλώσεις, και πακέτα υπηρεσιών με ένα κλικ.

Η παρουσίαση εντυπωσίασε το κοινό, επισημαίνοντας τον ρόλο της τεχνολογίας στη δημιουργία μιας νέας, εξελιγμένης τουριστικής πραγματικότητας.

Η Softweb δεν παρουσίασε απλώς ένα προϊόν, αλλά ένα εργαλείο που θα συμβάλει στον έξυπνο ψηφιακό μετασχηματισμό του τουριστικού τομέα, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της κάθε πόλης ως τουριστικό προορισμό.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.