Το μεγάλο περιφερειακό κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας διαθέσιμο στην ΕΟΝ

0

Με ένα ακόμη κανάλι εμπλουτίζεται η ΕΟΝ, η πλατφόρμα της Nova! Aπό τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στην EON (θέση 730 και με δυνατότητα 7 days catch-up) τo Star Κεντρικής Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν ειδησεογραφικό τηλεοπτικό σταθμό, με το σύνολο του προγράμματός του να διαμορφώνεται -σχεδόν εξ ολοκλήρου- από δικές του εσωτερικές παραγωγές, δίνοντας έμφαση στην τοπική ενημέρωση, για θέματα που αφορούν την Στερεά Ελλάδα, αλλά καλύπτοντας παράλληλα όλα τα σημαντικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Το 24ωρο πρόγραµµά του Star Κεντρικής Ελλάδας περιλαµβάνει, ζωντανά δελτία ειδήσεων, ενηµερωτικές και ψυχαγωγικές εκποµπές, επιλεγµένες Ελληνικές και ξένες κινηµατογραφικές ταινίες, ελληνικές σειρές, επιστηµονικά ντοκιµαντέρ και παιδικά προγράµµατα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.