Η DIS συνέχισε την ανοδική της πορεία με ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα, βραβεία και νέους πελάτες το 2022

0

Η DIS, εταιρεία με ηγετική θέση στην αγορά των τεχνολογικών λύσεων, δημοσιεύει τον οικονομικό απολογισμό του 2022, παρουσιάζοντας αύξηση 11% στον κύκλο εργασιών με 5,907 εκατ. Ευρώ, σε σχέση με το 2021, και αυξημένα κέρδη κατά 31% κέρδη μετά από φόρους. Τα ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν στα 4,207 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί τη στρατηγική της σημαντικής διάθεσης κερδών προς τους μετόχους. Οι οικονομικοί δείκτες αντιπροσωπεύουν την οργανική ανάπτυξη της εταιρίας το 2022. Για το 2023 αναμένουμε εντυπωσιακή αύξηση πάνω από 25% στον κύκλο εργασιών και περίπου 80% στα κέρδη.

Η οικονομική επιτυχία της DIS το 2022 οφείλεται στην ισχυρή ζήτηση στην αγορά για ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό, στην εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της και στις λύσεις αιχμής που υλοποιεί. Το 2022 ολοκληρώσαμε με επιτυχία παραπάνω από 20 σημαντικά έργα, ενώ είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με εταιρίες, όπως οι Elbisco,ELTON, LIAFARM, Mediastrom, NIKAS και Mitsis Hotels. Οι εταιρείες αυτές εμπιστεύτηκαν τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 και την επιχειρηματική πλατφόρμα της Microsoft sτο cloud.

Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS ανέφερε: “Η DIS συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Τα εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα για το 2022 και οι σημαντικές διακρίσεις επιβεβαιώνουν περαιτέρω τη θέση της ως επιτυχημένης και καινοτόμου εταιρείας στον κλάδο. Έχουμε ολοκληρώσει περισσότερα από 100 έργα Microsoft Dynamics 365, εδραιώνοντας την ηγετική μας θέση στον κλάδο και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους και να επιτύχουν τους στόχους τους. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία με νέες λύσεις ΑΙ, διευρύνοντας τα όρια των τεχνολογικών λύσεων, έχοντας σαν στόχο την εξυπηρέτηση και την ετοιμότητα των πελατών της. Εκτός από τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, είμαι υπερήφανος διότι η DIS τιμήθηκε με το βραβείο ‘Cloud Provider of the Year‘ για τρίτη συνεχή χρονιά (2021,2022,2023) στα Cloud Computing Awards, ενώ έλαβε την ανώτατη πιστοποίηση για τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations ως Microsoft Specialization Business Applications – Finance, όντας ο πρώτος System Integrator συνεργάτης της Microsoft που το επιτυγχάνει στην Ελλάδα.”


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.