Κορυφαίος χώρος εργασίας η Philosofish με πιστοποίηση από το Great Place to Work Hellas

0

Σημαντική πιστοποίηση για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίσουν ως εργοδότες σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων έλαβε η Philosofish ΑΕ από το Great Place To Work Hellas. Η παραπάνω πιστοποίηση αποτελεί ύψιστη διάκριση για την εταιρεία, καθώς την κατατάσσει στην κορυφή των εταιρειών της χώρας μας ως προς το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

Η πιστοποίηση αυτή είναι αποτέλεσμα της πλήρους διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού περιβάλλοντος της Philosofish ΑΕ, που επιτυγχάνεται μέσα από εξειδικευμένη διαδικασία αξιολόγησης. Η ανάδειξη της Philosofish ΑΕ ως κορυφαίου χώρου εργασίας αποτελεί την απτή επιβεβαίωση ότι η εταιρεία μένει πιστή στο όραμα της να συμβάλλει στην ευημερία των ανθρώπων της. Παράλληλα, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η επιτυχία πηγάζει αποκλειστικά από έναν εργασιακό χώρο που ενθαρρύνει την διαφορετικότητα, τη συμπερίληψη, την ομαδικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη.

Στόχος και δέσμευση της Philosofish είναι η εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης και η παροχή μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας με ίσες ευκαιρίες και κίνητρα σε όλους τους εργαζόμενους, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

«Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην προώθηση μιας θετικής εργασιακής κουλτούρας και του ακλόνητου πάθους της ομάδας μας για βιωσιμότητα.» δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Philosofish ΑΕ κ. Νικόλαος Λυμπέρης.

Η Philosofish AE, είναι ο 2ος ισχυρότερος παραγωγός υδατοκαλλιέργειας μεσογειακού ψαριού στην Ε.E και ο 5ος μεγαλύτερος στον κόσμο με παρουσία σε περισσότερες από 26 παγκόσμιες αγορές. Με ελληνικές ρίζες και ως κύριο στόχο την προσφορά των πιο φρέσκων και υψηλότερης ποιότητας ψαριών, η Philosofish εφαρμόζει καινοτόμες και προηγμένες τεχνολογίες για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και την ανάδειξη της βιωσιμότητας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.