Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Πρόσωπα»Στελέχη

Η United Media ορίζει τον Γιώργο Μακρή programming director

22/09/2023infocomBy infocom2 Mins Read Στελέχη
Όλες οι εξελίξεις σε τηλεπικοινωνίες και τεχνολογία στο Google News!
Ακολουθήστε το Infocom.gr για τις σημαντικότερες ειδήσεις της ψηφιακής αγοράς.
Add as preferred source on Google

Η United Media, η εταιρεία MME της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Νova, ανακοίνωσε τον ορισμό του Γιώργου Μακρή ως Programming Director.

Με καριέρα που καλύπτει πάνω από δύο δεκαετίες στον κλάδο των MME, ο Γιώργος Μακρής φέρνει εκτεταμένη εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, τη στρατηγική προγράμματος, την έρευνα και το marketing. Στο παρελθόν κατείχε τις θέσεις του Programming Director της NOVA Croatia, του επικεφαλής της τηλεόρασης TV 1+1 της Ουκρανίας και του Director of Research and Strategic Development στο RTL Croatia.

Το 2021, ορίστηκε ως Programming Director της United Media καλύπτοντας την περιοχή της Αδριατικής. Χάρη στη στρατηγική προσέγγιση και τη δημιουργία προγραμμάτων που σχεδιάστηκαν για να περιλαμβάνουν τον καλύτερο συνδυασμό πρωτότυπων, εγχώριων παραγωγών και αδειοδοτημένων παγκόσμιων τηλεοπτικών format, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της United Media στη Σερβία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη κατέγραψαν σημαντική αύξηση της τηλεθέασης.

Στην Κροατία, το Nova TV είναι εδώ και χρόνια το τηλεοπτικό κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, ενώ στη Σερβία, το NOVA S έχει τοποθετηθεί ως το τρίτο κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τα εθνικά τηλεοπτικά κανάλια NOVA M και NOVA BH κατέχουν επίσης υψηλή θέση στην τηλεθέαση. Ο George Makris ορίζεται ως Programming Director της United Media στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία.

H Aleksandra Subotic, CEO της United Media ανέφερε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Γιώργο στη νέα του θέση. Το επιτυχημένο βιογραφικό του και η σημαντική εμπειρία του στον κλάδο τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για τη θέση αυτή. Χάρη στη στρατηγική του προγράμματος που εφάρμοσε στην περιοχή της Αδριατικής τα τελευταία δύο χρόνια, τα μέσα ενημέρωσης μας ξεχώρισαν στην αγορά και κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Αναμένουμε με ανυπομονησία περαιτέρω ανάπτυξη στις αγορές άλλων χωρών“.

Ο Γιώργος Μακρής επισήμανε: “Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να αναλάβω αυτή την πρόκληση ως Programming Director της United Media. Πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία να συμβάλω στην ανάπτυξη και την επιτυχία των ΜΜΕ σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τις ταλαντούχες ομάδες μας για να προσφέρουμε ελκυστικό περιεχόμενο στο κοινό μας σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη“.

Ο Μακρής είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διοίκηση μάρκετινγκ B2B και στο παρελθόν έχει επίσης διατελέσει αναπληρωτής διευθυντής στην AGB Nielsen Media Research. Φέρνει πλούσια εμπειρία από τους ρόλους του στην Ipsos και την AC Nielsen EMEA.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

united media Γιώργος Μακρής
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Ο Θωμάς Χασιώτης αναλαμβάνει Group CFO και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Philosofish

    Ο Δημήτρης Γεωργίου αναλαμβάνει Chief AI Architect του Noetic AI Lab του Ομίλου Softweb

    Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον CEO του Ομίλου Telekom Tim Hottges

    Ο Γιάννης Βιτζηλαίος αναλαμβάνει Chief Commercial Officer Business Segment του Ομίλου ΟΤΕ

    Ο Λυκούργος Αντωνόπουλος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Defense

    Ενοποίηση μετοχικής δομής στην Active Computer Systems

    Comments are closed.

    Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
    * indicates required
    RSS feed: BizNow.gr BizNow.gr
    • The Media Business Game: Η Deutsche Welle, το Protagon και οι νέες επενδύσεις στο ραδιόφωνο
    • The Ellinikon Sports Park: Αθλητικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών με τη σφραγίδα του AKTOR
    • ΑΑΔΕ- ΕΘΕΑΣ – ΓΕΩΤΕΕ: Σε πλήρη λειτουργία η ΕΑΕ 2026 – Κανονικά η υποβολή αιτήσεων
    • ΕΤΕπ και Εθνική Τράπεζα ενισχύουν τη χρηματοδότηση ελληνικών επιχειρήσεων ασφάλειας και άμυνας
    • Μασούτης και ΣΟΥΡΩΤΗ: Στηρίζουν το πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων της Alzheimer Ελλάς
    • Όμιλος ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των εταιρειών της ABO Energy στην Πολωνία
    • Η Air Canada ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα
    RSS feed: itsecuritypro.gr itsecuritypro.gr
    • Συμφωνία ΔΕΗ – AWS για data center 300 MW με προοπτική επέκτασης στο 1 GW
    • Το Physical AI ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης για την LG
    • Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα που έκανε χρήση A.I. για την κλωνοποίηση φωνής και διέπρατταν απάτες και διακεκριμένες κλοπές
    • Νέο μοντέλο κυβερνοανθεκτικότητας για τις επιχειρήσεις, προτείνει η Commvault με βάση το Frontier AI
    • To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας
    • Η Sparkle γιορτάζει 30 χρόνια Seabone και συνεχίζει να συνδέει τον κόσμο στην εποχή του cloud και του AI
    • Υπόθεση Revolut: Hackers ζητούν λύτρα 3 εκατ. δολαρίων απειλώντας με πώληση δεδομένων πελατών
    Infocom Today

    Copyright 2024 | All Rights Reserved

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.