Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για το Pharmacy Mall από την RDC Informatics

0

Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, της επιχείρησης Pharmacy Mall, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pharmacymall.gr.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.pharmacymall.gr, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία για τις online αγορές των πελατών του. O μοντέρνος σχεδιασμός του, προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς, ενημερώνοντας τον χρήστη για όσα χρειάζεται να γνωρίζει σχετικά με οτιδήποτε αναζητά.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων ηλεκτρονικών καταστημάτων το νέο e-shop διαθέτει:

  • Adaptive τεχνολογία, προκειμένου να αξιοποιούνται όλα τα πλεονεκτήματα της σελίδας, ανεξαρτήτως συσκευής που χρησιμοποιεί ο χρήστης.
  • Ταχύτατη λειτουργία σε όλους τους ευρέως διαδεδομένους web browsers.
  • Διασύνδεση με εμπορική εφαρμογή (ERP), για την άμεση ενημέρωση αποθεμάτων, τιμών και παραγγελιών.
  • Εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον, δομημένο έτσι ώστε μετά από σύντομη εκπαίδευση ο διαχειριστής της σελίδας να μπορεί να επεξεργαστεί ό,τι απαιτείται
  • Oneclick checkout, με στόχο την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής από τον πελάτη σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα υλοποιήθηκε με χρήση της πλατφόρμας NOP COMMERCE και διασυνδέθηκε με το ERP της εταιρείας για την άμεση ενημέρωση προϊόντων, τιμών και αποθεμάτων καθώς επίσης και την ταχύτατη δρομολόγηση των παραγγελιών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.