Αυτή είναι η φάση σου φέτος με Κωτσόβολο και ISIC

0

Τη φετινή φοιτητική σεζόν, ο Κωτσόβολος γίνεται ο σύμμαχός σου και σου παρέχει συνεχώς προνόμια για να έχεις περισσότερες ευκαιρίες για μοναδικές προσφορές και άμεση πρόσβαση σε αμέτρητα προϊόντα για το σπίτι και κορυφαίες συσκευές τεχνολογίας, που θα σε πάνε…σε άλλο level!

Μέσω της νέας συνεργασίας του Κωτσόβολου με την ISIC (International Student Identity Card), έχεις όφελος 10% σε κορυφαίες οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας για αγορές από τα καταστήματα Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 2102899999, με τη χρήση ενός μοναδικού κουπονιού.

Αν είσαι, λοιπόν, κάτοχος της ISIC, της μοναδικής ταυτότητας που πιστοποιεί τη φοιτητική ιδιότητα και αναγνωρίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορείς να απολαύσεις πάνω από 150.000 εκπτώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και σε περισσότερες από 130 χώρες.

Με την προσθήκη του Κωτσόβολου στο δίκτυο συνεργατών της ISIC, οι επιλογές σου πλέον διευρύνονται ακόμη περισσότερο, καθώς είναι ο προορισμός για να βρεις αμέτρητα προϊόντα απ’ όλα τα κορυφαία brands, να επισκευάσεις μία συσκευή που σου χάλασε, να βρεις χρήσιμες υπηρεσίες και να ανακαλύψεις τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για μια φοιτητική ζωή, όπως την ονειρεύεσαι.

Βρες εδώ ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα φοιτητική χρονιά και άσε τον Κωτσόβολο να κάνει τα υπόλοιπα γιατί… Αυτή είναι η φάση σου! Δεν έχεις αποκτήσει ακόμα την ISIC card; Κάνε τώρα την αίτησή σου στο isic.com.gr και γίνε μέλος της μεγαλύτερης παγκόσμιας φοιτητικής κοινότητας!


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.