Η SΥΝTAX ενισχύοντας το στελεχιακό δυναμικό της εντάσσει τον κ. Γιώργο Καλουτά ως Director, Sales & Customers Account Management EU & Africa.

Ο κ. Καλουτάς διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία στο κλάδο της Πληροφορικής. Έχει εργαστεί ως Senior Manager σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, μεταξύ άλλων 4 έτη στη θέση του Sales Director Africa στην GRC Banking HK, 7 έτη στη NCR Corporation ως Transformation Solutions Manager έως και την θέση του Managing Director MEA Channel, 4 χρόνια ως TELCOs ACM στον όμιλο Hewlett Packard Hellas, 5 έτη ως EMEA & Africa Sales Manager στη SUN Microsystems και 2 χρόνια στην IBM ως Systems Engineer. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Η/Υ του EPITA (École pour l’informatique et les techniques avancées) στη Γαλλία και κάτοχος Master Πληροφορικής από το Stevens Institute of Technology of New Jersey, USA.

Ο πρόεδρος της SYNTAX, κ. Νίκος Αυξεντιάδης, καλωσόρισε τον κ. Καλουτά στον όμιλο, ή ένταξη του οποίου επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα της διοίκησης για την ταχεία ανάπτυξη της εταιρίας, την υψηλή ποιότητα της συνεργασίας με τους πελάτες και με τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Με τη σειρά του, ο κ. Καλουτάς δήλωσε, ενθουσιασμένος για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνει στην SYNTAX και σίγουρος ότι με τη μακρά του εμπειρία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξή της εταιρείας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.