Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και σήμερα υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο νυν υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υφυπουργός, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, χθες το βράδυ ήταν καλεσμένοι του ΟΤΕ, με αφορμή την παρουσία στη χώρα μας στελεχών της Deutsche Telekom (DT) με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο, Timotheus Höttges.

Τα στελέχη της γερμανικής εταιρείας ήρθαν στην Ελλάδα για την ετήσια συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου του Ομίλου της Deutsche Telekom (Supervisory Board) η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΟΤΕ.

Στο Εποπτικό Συμβούλιο της γερμανικής εταιρείας συμμετέχουν στελέχη εγνωσμένου κύρους, όχι μόνον του στενού πυρήνα του Ομίλου, ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Εργασίας της DT και άλλοι. Συνεδριάζει κάθε χρόνο σε μια διαφορετική χώρα από τις οποίες δραστηριοποιείται η γερμανική εταιρεία και φέτος επιλέχθηκε η Ελλάδα.

Τα προαναφερόμενα στελέχη της κυβέρνησης συμμετείχαν στο δείπνο που οργανώθηκε από τον ΟΤΕ με οικοδεσπότη τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Μιχάλη Τσαμάζ, σε γνωστό εστιατόριο πέριξ της Ακροπόλεως.

Τόσο από την πλευρά του ΟΤΕ όσο και από τα στελέχη της κυβέρνησης δεν υπήρξε κάποια σχετική δήλωση ή ανακοίνωση. Ωστόσο, είναι προφανές ότι η συνάντηση εκτός από κοινωνικό χαρακτήρα, για την γνωριμία των επικεφαλής της DT με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είχε και «μενού» θέματα που άπτονται των τηλεπικοινωνιών και γενικότερα της τεχνολογίας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.