Η Eurotel Hospitality ανακοινώνει την ανάπτυξη της νέας εφαρμογής e-Ιnvoicing

0

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, ηγέτιδα εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών στο χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την ανάπτυξη της νέας εφαρμογής e-Invoicing.

Σκοπός ανάπτυξης της νέας αυτής εφαρμογής, είναι η διασύνδεση των ήδη υπαρχόντων εφαρμογών της Eurotel: Opera, Fidelio , Symphony και Aphrodite για την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης «Υπηρεσιών παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης» στο δίκτυο πελατών του ομίλου Eurotel.

Η εγκατάσταση της νέας εφαρμογής e- Invoicing, εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη αποστολή των παραστατικών στο my-DATA, στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ κατά την έκδοσή τους και στη συνέχεια την αρχειοθέτηση αυτών στο cloud. Με βάση τον τρόπο αποστολής των παραστατικών στο my-DATA ο πελάτης εξασφαλίζει επιπλέον φορολογικές ελαφρύνσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών.

Η πρώτη εγκατάσταση της εφαρμογής e-Invoicing ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε γνωστό resort ξενοδοχείων της περιφέρειας, ενώ οι εγκαταστάσεις συνεχίζονται και σε άλλους πελάτες ανάμεσα στους οποίους το ξενοδοχείο Amira Luxury Resort & Spa καθώς και η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Carpo στην Αθήνα.

«Η Eurotel Ηospitality με συνέπεια στην αποστολή της, υλοποιεί καινοτόμες λύσεις, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Μέσω ψηφιοποιημένων λύσεων και εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων που προσφέρει το cloud, επιφυλάσσεται να ανακοινώσει σύντομα νέα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στον τομέα της φιλοξενίας», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality, Μανόλης Παπαδάκης.

Να σημειώσουμε ότι η Eurotel Hospitality, με κάθε εγκατάσταση της νέας εφαρμογής e-Invoicing προσφέρει δωρεάν 24ωρη υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.