Πενταπλασιάστηκε η κίνηση δεδομένων 5G σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αποτυπώνοντας άμεσα τα αποτελέσματα του υπό εκτέλεση επενδυτικού προγράμματος της Nova, που έχει ως στόχο και τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου 5G, που πλέον ξεπερνά σε κάλυψη το 75% της επικράτειας και αγγίζει το 99% σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Μεγάλη αύξηση, της τάξης του 60%, καταγράφηκε και στην κίνηση δεδομένων συνολικά του δικτύου κινητής Nova. Επιπροσθέτως, η κίνηση roaming ήταν επίσης αυξημένη σε σχέση με πέρυσι κατά 63% με παράλληλη αύξηση και των επισκεπτών στο δίκτυό της Nova κατά 28%.

To επενδυτικό πρόγραμμα 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων 400 εκατομμυρίων έχουν επενδυθεί έως τώρα, η Nova ενισχύει υποδομές ζωτικής σημασίας που χρειάζεται η χώρα για τη δημιουργία – μεταξύ άλλων – ενός ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών και την ταχεία επέκταση του δικτύου 5G. Τα οφέλη για τους ιδιώτες και εγχώριες επιχειρήσεις είναι ορατά σε ταχύτητες πρόσβασης, ποιότητα δικτύου και νέες υπηρεσίες.

Τα απτά αποτελέσματα του επενδυτικού προγράμματος της Nova αποτυπώθηκαν επίσης και στο «Mobile Network Experience Report» του ανεξάρτητου φορέα OpenSignal, στο οποίο η Nova αναδείχθηκε πρώτη στις κατηγορίες:

  • 5G Video Experience
  • 5G Games Experience
  • 5G Voice App Experience
  • 5G Live Video Experience

Μέσα από το επενδυτικό της πρόγραμμα και την πελατοκεντρική της προσέγγιση, η Nova δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν ότι καλύτερο έχει να προσφέρει σήμερα η τεχνολογία με την καλύτερη δυνατή τιμή και την καλύτερη δυνατή εμπειρία.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.