Στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Telekom, Timotheus Hottges

0

Στην Ελλάδα θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα η ετήσια συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου (Supervisory Board) του Ομίλου της Deutsche Telekom με τον ΟΤΕ να υποδέχεται και τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρείας, Timotheus Hottges.

Ο επικεφαλής της DT θα δει έτσι και την προσθήκη του σήματος “T” της Deutsche Telekom κάτω από το λογότυπο στην πρόσοψη του Διοικητικού Μεγάρου στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αξιοποίησής του από τον Όμιλο ΟΤΕ.

Στο Εποπτικό Συμβούλιο της γερμανικής εταιρείας συμμετέχουν στελέχη εγνωσμένου κύρους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Εργασίας της Deutsche Telekom.

Συνεδριάζει κάθε χρόνο σε μια διαφορετική χώρα από τις οποίες δραστηριοποιείται η γερμανική εταιρεία και φέτος επιλέχθηκε η Ελλάδα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο επικεφαλής της Deutsche Telekom θα έχει συναντήσεις με στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.