Το Twitter μεταμορφώνεται σε «Χ» και εξαφανίζει το μπλε πουλί

0

Το Twitter «μεταμορφώνεται» και υιοθετεί την ονομασία «X», καθώς το γνωστό logo με το μπλε πουλί έχει πλέον αντικατασταθεί από ένα νέο. Ο Elon Musk σηματοδότησε την αλλαγή νωρίς το πρωί της Κυριακής με μια σειρά από tweets, ξεκινώντας με ένα που έλεγε: «και σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το εμπορικό σήμα του twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά».

Το «X» αντικατέστησε το λογότυπο του Twitter στην web έκδοση της υπηρεσίας, σηματοδοτώντας μια μεταστροφή προς το «everything app» που οραματίστηκε ο Musk λίγο μετά την εξαγορά του Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, τον περασμένο Νοέμβριο. Το λογότυπο «X» πιθανώς θα αντικαταστήσει το λογότυπο με το μπλε πουλί και στις mobile εφαρμογές, μόλις αυτές γίνουν update.

Το Twitter αντικατέστησε το λογότυπο αφότου ο Musk ζήτησε από τους χρήστες της υπηρεσίας να δημοσιεύσουν προτάσεις για λογότυπα και ότι «αν αναρτηθεί ένα αρκετά καλό logo απόψε, θα το κυκλοφορήσουμε σε όλο τον κόσμο αύριο». Στη συνέχεια, καρφίτσωσε ένα tweet με ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από έναν χρήστη του Twitter με το όνομα Sawyer Merritt και άλλαξε τη δική του φωτογραφία στο νέο λογότυπο.

Ο Musk σημείωσε ότι το νέο λογότυπο είναι «ενδιάμεσο», επομένως θα μπορούσε να αντικατασταθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι υπάλληλοι του Twitter φέρεται να ενημερώθηκαν για την αλλαγή, με ένα email που έκλεισε με μια δήλωση ότι θα ήταν το τελευταίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Musk που θα προερχόταν από τον domain Twitter.com.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Ο Χρήστος Κοτσακάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του τεχνολογικού, επιχειρηματικού και διεθνούς ρεπορτάζ, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα new media, τις νέες τεχνολογίες και τις startups. Έχει συνεργαστεί με μια σειρά από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σε τομείς όπως η αρθρογραφία, η επικοινωνία και η ενημέρωση.

Comments are closed.