Μια νέα διαδικτυακή εκπομπή εγκαινιάζει, από σήμερα, το Infocom.gr και η Smartpress, φιλοξενώντας σημαντικά πρόσωπα από τον κόσμο της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του επιχειρείν. Το όνομα της: SmartTalks!

Στόχος των συγκεκριμένων συζητήσεων είναι να προσφέρουν ενημέρωση για θέματα που απασχολούν τον κόσμο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας, αναλύοντας ζητήματα στα οποία απαιτείται η γνώση και η τοποθέτηση ενός ειδικού.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Ανδριάνα Παπακωνσταντίνου, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων και Καινοτομίας, μιλάει στην εκπομπή SmartTalks για το ΕΣΠΑ και για όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα που ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων!

Δείτε το επεισόδιο στο Youtube:

Ακούστε το, σε μορφή podcast:

Βρείτε το, σε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες, από εδώ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.