Η κοινοπραξία Uni Systems – NRB αναλαμβάνει έργο για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων

0

Η Uni Systems ανακοινώνει νέα σύμβαση πλαίσιο για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και υποστήριξης λειτουργιών πληροφορικής (DevOps). Βάσει της σύμβασης, η Uni Systems (ανάδοχος), σε κοινοπραξία με τη Network Research Belgium (NRB), θα παρέχει τις εν λόγω υπηρεσίες για την ανάπτυξη, τη λειτουργία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος και των εφαρμογών πληροφορικής του ECDC που θα επιτρέψουν στον πελάτη να εκπληρώσει την αποστολή του και να εξασφαλίσει υπηρεσιακή συνέχεια.

Η σύμβαση πλαίσιο, ύψους €61 εκατ. με οκταετή ορίζοντα υλοποίησης, θα επιτρέψει στο ECDC να επιτύχει τους επιχειρησιακούς του στόχους, διασφαλίζοντας:

  • τη συντήρηση και ανάπτυξη περισσότερων από 30 εξειδικευμένων λύσεων και την υλοποίηση νέων εφαρμογών,
  • την αποδοτικότητα και τη διαθεσιμότητα των εσωτερικών και εξωτερικών υπηρεσιών πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού περιβάλλοντος εργασίας,
  • την ασφάλεια συστημάτων και δεδομένων.

Ο Νίκος Ψιμόγιαννος, BoD Executive Director, International BU της Uni Systems, ανέφερε: «η συνεργασία μας με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και η συμβολή μας στο κρίσιμο έργο του σε ό,τι αφορά τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην Ευρώπη, μας τιμά ιδιαιτέρως. Η ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και υποστήριξης, αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνολογική και επιχειρησιακή μας τεχνογνωσία, συμβάλλοντας στη σπουδαία αποστολή του φορέα».

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) είναι ο οργανισμός της Ε.Ε. που στοχεύει στην ενίσχυση της άμυνας της Ευρώπης ως προς τις μεταδοτικές ασθένειες. Η αποστολή του αφορά τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές που προκαλούνται στην ανθρώπινη υγεία από μεταδοτικές ασθένειες.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.