Η LG Electronics ξεκίνησε τη διάθεση της νέας διαγνωστικής οθόνης 31,5 ιντσών (μοντέλο 32HQ713D), η οποία είναι η πρώτη οθόνη της εταιρείας για ιατρική χρήση που χρησιμοποιεί την τεχνολογία IPS Black. Το νέο μοντέλο παρέχει ευκρινείς, καθαρές εικόνες με ζωντανά χρώματα και λόγο αντίθεσης 2.000:1. Η νέα διαγνωστική οθόνη της LG προσφέρει σταθερή ποιότητα εικόνας μέσω της αυτοβαθμονόμησης και ευκολία στη χρήση με 6 εύχρηστα πλήκτρα.

Χάρη στην ανάλυση των 8 megapixel (3.840 x 2.160 pixel), η νέα οθόνη τεχνολογίας IPS Black της LG προσφέρει το επίπεδο ευκρίνειας που απαιτείται για τις ιατρικές απεικονίσεις, συμπεριλαμβανομένων των ακτινογραφιών, των μαστογραφιών και των αξονικών τομογραφιών. Με τη λειτουργία Multi-Resolution (8, 6 και 4MP), οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την ανάλυση της οθόνης ανάλογα με τον τύπο της προβαλλόμενης απεικόνισης.

Εξοπλισμένη με τεχνολογία IPS Black, η οθόνη 32HQ713D προσφέρει ευκρινή εικόνα με βαθύ μαύρο και λεπτομερή απόδοση στις χαμηλές αποχρώσεις του γκρι. Η διαγνωστική οθόνη της LG διαθέτει στην πρόσοψή της έναν ενσωματωμένο αισθητήρα που επιτρέπει την αυτοβαθμονόμηση, ώστε να διατηρείται σταθερή η ποιότητα της εικόνας.

Επίσης, η οθόνη διαθέτει τις λειτουργίες Focus View Mode και Pathology Mode. Ο χειρισμός της Focus view Mode γίνεται με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο και καθιστά δυνατή την επιλογή ενός συγκεκριμένου τμήματος της απεικόνισης – ενώ το υπόλοιπο μέρος της οθόνης σβήνει για να αναδείξει την περιοχή ενδιαφέροντος. Η Pathology Mode παρέχει ευκρίνεια και ακρίβεια εικόνας όμοια με εκείνη που παρέχει ένα μικροσκόπιο.

Η νέα διαγνωστική οθόνη της LG προσφέρει άνετη εμπειρία χρήσης με 6 πλήκτρα συντόμευσης για γρήγορη και απλή προσαρμογή παραμέτρων όπως η ανάλυση και η ένταση του φωτισμού. Για εύκολη διαχείριση, ο Presence Sensor απενεργοποιεί αυτόματα την οθόνη μετά από 5 λεπτά αδράνειας. Η οθόνη συνοδεύεται επίσης από βάση one-click που απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης και προσφέρει εργονομική άνεση με ρυθμιζόμενη κλίση, ύψος και περιστροφή.

«Η νέα διαγνωστική οθόνη της LG προσφέρει την υψηλή αντίθεση που απαιτείται για την απεικόνιση καθαρών ιατρικών εξετάσεων», δήλωσε ο Silas Choi, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος B2B της LG Electronics Business Solutions. «Αξιοποιώντας την εξαιρετική μας τεχνολογία απεικόνισης, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ιατρικές οθόνες που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των επαγγελματιών υγείας».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.