Η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα ότι βάσει αποτελεσμάτων IDC για το οικονομικό έτος 22/23 (1η Απριλίου 2022 – 31 Μαρτίου 2023) κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο των κατηγοριών σε Ελλάδα και Κύπρο. Συγκεκριμένα η Lenovo ήρθε πρώτη σε Consumer & Commercial, Notebook & Desktop & με μερίδιο αγοράς 25,59%.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα της IDC, o Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, κος Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε: «Βασικός στόχος όλης της ομάδας της Lenovo ήταν, είναι και θα είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο. Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν έμπρακτα τόσο την δυναμική της ομάδας της Lenovo όσο και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με αφοσίωση, δημιουργικότητα, συνέχεια και συνέπεια να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στη Lenovo, σε όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία αυτή.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.