Η HP Hellas με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνιση των γραφείων της, διοργάνωσε για πρώτη φορά ένα demo showroom στους χώρους της εταιρείας, για το δίκτυο των συνεργατών της στο λιανικό εμπορίο.

Στις αίθουσες ‘’Democracy’’ και ‘’Philosophy’’ – λέξεις διεθνώς αναγνωρίσιμες και συνδεδεμένες με τις βασικές αρχές και αξίες της HP – φιλοξενήθηκαν νέοι κωδικοί της εταιρείας και πιο συγκεκριμένα τα νέα notebooks, desktops, monitors, All-in-Ones καθώς και τα περιφερειακά τόσο της HP όσο και της HyperX.

Εκπρόσωποι από τους συνεργάτες του λιανικού εμπορίου είχαν την χαρά να δουν πρώτοι τα νέα προϊόντα της εταιρείας και να αναγνωρίσουν την τεχνολογική τους υπεροχή.

Όπως δήλωσε ο κος Αλέξανδρος Κινινής, Country Channel Manager της HP Eλλάδας & Κύπρου: «Οι συνεργάτες μας είναι ο κορμός της HP. Ψάχνουμε διαρκώς ευκαιρίες για να βρισκόμαστε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και φυσικά να τους παρουσιάζουμε τα νέα μας προϊόντα. Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας ήταν άμεση και τα σχόλιά τους μας ενθαρρύνουν ώστε να πάρουμε και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.