Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο έως σήμερα general manager της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, γνωστοποίησε τη μετακίνησή του από τη σημερινή του θέση στον αμερικάνικο κολοσσό στη Μεγάλη Βρετανία, αναλαμβάνοντας γενικός διευθυντής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Microsoft UK.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιος θα τον αντικαταστήσει. Ο ίδιος στη σχετική του ανάρτηση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι δεσμεύσεις της Microsoft για την Ελλάδα δεν αλλάζουν, ενώ σημειώνει: «Είμαι έτοιμος να προχωρήσω μπροστά και ανυπομονώ να καλωσορίσω σύντομα τον επόμενο ηγέτη που θα συνεργαστεί με την ομάδα για να ξεκινήσει το πρώτο data center σε αυτή την περιοχή μεταξύ όλων των άλλων προτεραιοτήτων».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.