Η SmartPress διοργανώνει, στις 14 Ιουνίου, το δωρεάν webinar «All About Digital Transformation: Χρηματοδότηση, τεχνολογίες και οδηγός επιτυχίας».

Αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται σημαντικές χρηματοδοτικές ευκαιρίες από τα δύο νέα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2021 – 2027 (ΕΠΑνΕΚ), που παρέχουν επιδοτήσεις έως 50% για την ψηφιακή και πράσινη μετάβαση ΜμΕ. Είναι σημαντικό πως οι επιχειρήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να εγκριθούν προς χρηματοδότηση με σειρά προτεραιότητας και όχι μέσω συγκριτικής αξιολόγησης, όπως ίσχυε παλαιότερα.

Οι δράσεις καλύπτουν στοχευμένες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αφορούν, ενδεικτικά, σε δαπάνες για ψηφιακή μετάβαση (ανάπτυξη ιστοσελίδων, e-shop και άλλων εφαρμογών, καθώς και αγορά λογισμικού και τεχνολογικού εξοπλισμού) και πράσινη μετάβαση (κτιριακές εργασίες, μηχανήματα, μεταφορικά μέσα -υποχρεωτικά ηλεκτρικά- μισθολογικό κόστος νέων εργαζομένων, δαπάνες marketing και συμμετοχής σε εμπορικές εκθέσεις).

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός «ενεργοποιεί» την καινοτομία και την ευελιξία, ενθαρρύνει μια κουλτούρα προσαρμοστικότητας και συνεχούς βελτίωσης και φέρνει στο προσκήνιο νέες ευκαιρίες, συνεισφέροντας στην παροχή καινούργιων προϊόντων και «φρέσκων» υπηρεσιών. Επιπρόσθετα, ενδυναμώνει το προσωπικό με ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Με cloud πλατφόρμες, collaborative software και αυτοματισμό, κάθε επιχείρηση μπορεί να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες και να ενδυναμώσει το προσωπικό της!

Κατά τη διάρκεια του webinar, αναγνωρισμένοι experts από τους τομείς των χρηματοδοτήσεων (ΕΣΠΑ), του software, του hardware αλλά και των web υπηρεσιών, θα μας παρουσιάσουν τις πρακτικές, τα εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται για μια επιτυχημένη στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού!

Το webinar απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τις τάσεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες ανάπτυξης του Digital Business. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, πραγματοποιείται με μια απλή εγγραφή ΕΔΩ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κινητό ή τον υπολογιστή, από το σπίτι ή το γραφείο.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://digitaltransformationforum.gr


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Ο Χρήστος Κοτσακάς είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία στον χώρο του τεχνολογικού, επιχειρηματικού και διεθνούς ρεπορτάζ, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα new media, τις νέες τεχνολογίες και τις startups. Έχει συνεργαστεί με μια σειρά από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, σε τομείς όπως η αρθρογραφία, η επικοινωνία και η ενημέρωση.

Comments are closed.