Η Mondelēz International ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων από  την Βένια Ζαφόλια ως Head of Corporate & Government Affairs για την περιοχή της Νότιας Κεντρικής Ευρώπης.  Από το νέο της ρόλο, η κα Ζαφόλια θα έχει την ευθύνη για την χάραξη στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων για τις 12 χώρες της Νότιας Κεντρικής Ευρώπης, που συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία καθώς και τις χώρες της Ανατολικής Αδριατικής.

Η κα Ζαφόλια διαθέτει 15 ετη και πλέον εργασιακή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, κυρίως στον βιομηχανικό κλάδο, έχοντας θητεύσει σε διευθυντικές θέσεις εταιρικής επικοινωνίας  ευρύτερων γεωγραφικών περιοχών, στην Tetra Pak International, καθώς και στη Frigoglass. Εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρίας προερχόμενη από τη θέση της Head of Corporate Communications στην Kaizen Gaming.

“Η αγορά της Νότιας Κεντρικής Ευρώπης, ειδικά μετά την ενσωμάτωση της Chipita, έχει ουσιαστικό ρόλο στην παρουσία της Mondelēz International στην Ευρώπη. Μέσω της συνεργασίας με την έμπειρη ομάδα της Mondelēz, στόχος μου είναι να συμβάλλω στην ανάπτυξη της εταιρικής στρατηγικής Snacking Made Right, καθώς και της, καίριας πλέον σημασίας, στρατηγικής αειφορίας της εταιρίας», δήλωσε η Βένια Ζαφόλια.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.