Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, έρχεται στο σπίτι σου για μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης μέσω της νέας υπηρεσίας «Κωτσόβολος στο Σπίτι», όπου έμπειροι σύμβουλοι με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, σου προτείνουν δωρεάν τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο σου βάσει των αναγκών, των προτιμήσεων και του προϋπολογισμού σου.

Η Κωτσόβολος πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καθώς μέσω αυτής της υπηρεσίας που παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία, το κατάστημα «μεταφέρεται» στο σπίτι του πελάτη. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το ραντεβού τους με τον εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Κωτσόβολος, είτε online μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, είτε πηγαίνοντας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη – μετακόμιση, ανακαίνιση ή απλώς ανανέωση – η Κωτσόβολος υπόσχεται, μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση μελετώντας τον χώρο με φυσική παρουσία και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το γούστο του ενδιαφερόμενου πελάτη, προσαρμοσμένα στο διαθέσιμο budget. H υπηρεσία «Κωτσόβολος στο Σπίτι» πέραν της συμβουλευτικής, συμπεριλαμβάνει και τα στάδια της αγοράς, του συντονισμού παράδοσης και της εγκατάστασης καθιστώντας την Κωτσόβολος one stop shop, προσφέροντας μοναδική εμπειρίας αγοράς, ακόμα και από το σπίτι.

Για ακόμα μία φορά, η Κωτσόβολος καινοτομεί προσφέροντας ολοκληρωμένες και προσωποποιημένες λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών, επιδιώκοντας μία Καλύτερη Ζωή.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.