Το BestPrice.gr, η Νο1 Πλατφόρμα Σύγκρισης Τιμών στην Ελλάδα και το eBay, ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα marketplaces παγκοσμίως, ανακοινώνουν την προσθήκη επιπλέον παροχών και προνομιών για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, δύο χρόνια μετά την σύναψη της στρατηγικής συνεργασίας των δυο εταιριών. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, το δίκτυο εμπόρων του BestPrice.gr θα έχει την ευκαιρία να λάβει ειδική υποστήριξη για να αναπτύξει την επιχείρησή του παγκοσμίως, προσεγγίζοντας ένα κοινό 133 εκατ. ενεργών αγοραστών, από 190 αγορές ανά τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνεργάτες του BestPrice.gr απολαμβάνουν περισσότερα οφέλη με την ένταξή τους στο eBay όπως δωρεάν συνδρομή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εξατομικευμένη συμβουλευτική από την εξειδικευμένη ομάδα του eBay και εκπαίδευση σε βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία με στόχο την αύξηση των πωλήσεων του καταστήματος. Επιπλέον, μπορούν να επωφεληθούν έκπτωση έως και 80% σε διαφημιστικές θέσεις προώθησης προϊόντων.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως πλέον έχει δημιουργηθεί μηχανισμός οργανικής διασύνδεσης των δυο λογαριασμών που διαθέτει ένα eshop στο BestPrice.gr και στο eBay. Και αυτό είναι μόλις το πρώτο βήμα για ακόμη περισσότερες ευκαιρίες που θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα συνεργαζόμενα καταστήματα, με στόχο την ενδυνάμωση των ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων και ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εκτός συνόρων και κατ’ επέκταση στην ενίσχυσης της εξωστρέφειας του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.