Η Cosmos Business Systems συμμετέχει στο συνέδριο HPE Technology & Solutions Summit 2023

0

Η Cosmos Business Systems παρακολουθεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο συνέδριο της Hewlett Packard Enterprise, “HPE Technology and Solutions Summit 2023” (HPE TSS) , που πραγματοποιείται στην Βαρκελώνη 22 με 25 Μαϊου.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, η HPE θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις και τις καινοτόμες υπηρεσίες σχετικά με τις λύσεις edge-to-cloud as a service solutions, storage, compute & networking. Στελέχη της Τεχνικής διεύθυνσης της Cosmos, θα πιστοποιηθούν στις νέες τεχνολογίες storage, compute & networking, με σκοπό την εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση σύγχρονων λύσεων, προσαρμόσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η Cosmos Business Systems, θέτει ως στόχο, την υλοποίηση των νέων αυτών τεχνολογικών καινοτομιών, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους τους σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η Cosmos Business Systems, ως HPE Gold Partner, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Share.

Comments are closed.