Διπλή Βράβευση από την Huawei για την Cosmos Business Systems

0

Διπλή βράβευση για την Cosmos Business Systems από την Huawei στην φετινή εκδήλωση της με τίτλο: “South Balkan Partner Summit 2023”. Η Cosmos Business Systems έλαβε τα βραβεία: “Greece Datacom Partner” & “Greece Service Partner of the Year 2022”.

Η πρώτη διάκριση, αποτελεί την αναγνώριση για την τεχνογνωσία της Cosmos Business Systems, στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων και προϊόντων Huawei, που αφορούν Δικτυακές Υποδομές & Συστήματα Data Center.

Η δεύτερη διάκριση, αφορά την εξειδίκευση της Cosmos Business Systems, ως “4 STARHuawei Certified Service Partner, στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης σε όλες τις κατηγορίες: Data Communication, Routing & Switching, WLAN & Security.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Cosmos Business Systems παρουσίασε και το έργο «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του φορέα ΕΔΥΤΕ, τονίζοντας ότι η πρώτη (1η) φάση του έργου έχει ολοκληρωθεί με την αναβάθμιση του δικτυακού εξοπλισμού των 45 πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας, ενώ ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο η υλοποίηση του «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2» που περιλαμβάνει ασύρματη υποδομή Wi-Fi 6.

Η Cosmos Business Systems, ως Gold Huawei Enterprise Partner, ανήκει στην ανώτατη βαθμίδα συνεργατών ως Huawei, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις, αποτελώντας εγγύηση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Share.

Comments are closed.