Παρασκευή, 31 Μαρτίου

Η T-Mobile εξαγοράζει τον MVNO του Ryan Reynolds έναντι 1,35 δισ. δολαρίων

0

Η T-Mobile ανακοίνωσε ότι προχωρά στην εξαγορά της Mint Mobile, που αποτελεί έναν εικονικό πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας, σε μια μεγάλη συμφωνία που αναμένεται πως θα φτάσει τα 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εξαγορά της μητρικής Ka’ena Corporation της Mint Mobile θα περιλαμβάνει, επίσης, την Ultra Mobile, μια υπηρεσία διεθνών κλήσεων, αλλά και την Plum, που παρέχει υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης σε χονδρική.

Ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood, Ryan Reynolds, ο οποίος απέκτησε ένα μειοψηφική συμμετοχή στη Mint Mobile το 2019, θα παραμείνει στον «δημιουργικό του ρόλο για λογαριασμό της Mint», όπου υπηρετεί ως εκπρόσωπος. «Ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα είχα μια εταιρεία ευρυζωνικών υπηρεσιών και σίγουρα ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα την πουλούσα στην T-Mobile», έγραψε ο Reynolds στο Twitter. «Η ζωή είναι περίεργη και είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων».

Όταν ο Reynolds αγόρασε μερίδιο στη Mint, χαρακτήρισε την απόφαση του «λίγο αντισυμβατική». «Οι διασημότητες επενδύουν σε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, όπως brands περιποίησης δέρματος ή εταιρείες τζιν», είπε. Η Mint Mobile δημιουργήθηκε το 2016 με στόχο την παροχή μιας «προσιτής, premium ασύρματης» υπηρεσίας απευθείας στους καταναλωτές. Στη δήλωσή του το 2019, ο Reynolds είχε πει ότι ήταν «ενθουσιασμένος που υποστηρίζει μια πιο πρακτική προσέγγιση σε πιο ουσιαστική τεχνολογία».

Μέσω της συμφωνίας, η T-Mobile ελπίζει να ενισχύσει και τις δικές της υπηρεσίες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Mike Sievert, διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα της Mint των 15 δολαρίων θα παραμείνει σε ισχύ, κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube και στο οποίο συμμετείχε και ο Reynolds. Οι δύο ιδρυτές του brand επίσης θα παραμείνουν μετά την εξαγορά, για να διαχειριστούν αυτό που «γενικά θα λειτουργεί ως ξεχωριστή επιχειρηματική μονάδα». «Μακροπρόθεσμα, θα επωφεληθούμε και από την εφαρμογή της φόρμουλας μάρκετινγκ για την οποία η Mint έχει γίνει διάσημη, σε περισσότερα τμήματα της T-Mobile», τόνισε ο Sievert.

Φωτογραφία από Dick Thomas Johnson υπό Creative Commons

Share.

Comments are closed.