ΚτΠ: έργο για αναβάθμιση του συστήματος τήρησης αρχείων των δικαστηρίων προϋπολογισμού 42,2 εκατ.

0

Στην αναβάθμιση του συστήματος τήρησης των αρχείων των δικαστηρίων στοχεύει το έργο που προκήρυξε χθες η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ).

Πρόκειται για ένα σημαντικό για τη Δικαιοσύνη έργο, συνολικού προϋπολογισμού 42,2 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης και του ΦΠΑ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στις 12 Δεκεμβρίου και θα γίνουν αποδεκτές μόνον αν αφορούν το σύνολο τωνζητούμενων υπηρεσιών.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει:

Την αναβάθμιση των κεντρικών και τοπικών υπολογιστικών υποδομών, του λογισμικού και περιφερειακού εξοπλισμού και την διασύνδεση του Πληροφοριακού Συστήματος και των υποδομών για την ψηφιακή καταγραφή, αρχειοθέτηση και διάθεση των πρακτικών των συνεδριάσεων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων της χώρας, που παράγονται με το υπάρχον σύστημα της ηχογράφησης – αποηχογράφησης.

Την παροχή υπηρεσιών ηχογράφησης – αποηχογράφησης των πρακτικών των δικαστηρίων (τουλάχιστον 110.000 ωρών/έτος) κατά την διάρκεια του έργου και συγκεκριμένα για 36 μήνες.

Share.

Comments are closed.