Γιώργος Τσαπρούνης: Προς την Intrakat οδεύει το πρώην στέλεχος της Nova-Wind

0

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Infocom, ο Γιώργος Τσαπρούνης αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας στην Intrakat.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται μετά από εξέλιξη που έγινε γνωστή μόλις χθες. Μετά από 22 χρόνια παρουσίας, ο κ. Τσαπρούνης, διευθυντής επικοινωνίας της Wind (πλέον Nova-Wind), αποχώρησε από την εταιρεία,.

Ο ίδιος, σε ανάρτηση του στα social media, έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να κάνει γνωστό το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσαπρούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας στον οποίο εργάζεται τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια. Ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία το 1991 ως σύμβουλος επικοινωνίας αυστραλιανών εταιρειών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1994, ανέλαβε καθήκοντα project manager στην εταιρεία Almo International. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στο Καζίνο Αιγαίου στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ.

Τον Δεκέμβριο του 2000 προσελήφθη στη STET Hellas ως sponsorship manager και τον Ιανουάριο του 2003 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, ενώ το 2007 προήχθη στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Corporate Affairs Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου RMIT της Αυστραλίας στους τομείς Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Hawthorn Institute of Education. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει δύο παιδιά.

Ο Όμιλος Intrakat είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία. Δραστηριοποιείται στους τομείς των αναπτυξιακών υποδομών, των κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και των έργων διαχείρισης περιβάλλοντος και αξιοποίησης ακινήτων για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Share.

Comments are closed.