Η e-satisfaction.com και η eTURN ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Δήμων και Δημοτών, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών. Το ψηφιακό εργαλείο της Φωνής του Δημότη, έρχεται να μετρήσει την ικανοποίησή τους από τις παρεχόμενες υπηρεσίες/δομές του Δήμου, με την αποστολή ερωτηματολογίων (μέσω SMS, Viber ή/και email), αξιολογώντας υπηρεσίες/δομές, όπως ΚΕΠ, Δημοτική Πισίνα, Καθαριότητα, Προσβασιμότητα σε ΑμεΑ κλπ. Μέσω της πλατφόρμας συλλογής feedback από τους Δημότες, ο εκάστοτε Δήμος:

  • Παρακολουθεί τον βαθμό ικανοποίησης των Δημοτών
  • Κατανοεί τις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών
  • Αντιλαμβάνεται ποιες υπηρεσίες και δομές χρειάζονται βελτίωση
  • Μετατρέπει τα παράπονα των Δημοτών σε εποικοδομητικές συζητήσεις

Η πλατφόρμα συγκεντρώνει δεδομένα και δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις βελτίωσης βάσει αληθινών και επώνυμων αξιολογήσεων των Δημοτών, ενώ παράλληλα καλύπτει την αυξημένη ανάγκη των Δήμων να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και γίνονται ολοένα πιο φιλικές προς τους Δημότες.

Η e-satisfaction.com, με εξειδίκευση στον τομέα της συλλογής feedback και της ανάλυσης insights, και η eTURN, με εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής καινοτομίας και συμβουλευτικής, αλλάζουν τα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της αξιολόγησης των υπηρεσιών/δομών των Δήμων. Προσφέρουν πραγματικό βήμα στους Δημότες ώστε να ακουστούν, αλλά και στους Δήμους να ακούσουν τους Δημότες, ώστε μέσα από τη δική τους ανατροφοδότηση να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους.

Το ψηφιακό εργαλείο της Φωνής του Δημότη έχει παρουσιαστεί σε δεκάδες Δήμους σε όλη την Ελλάδα, έχει ήδη υιοθετηθεί από τους Δήμους Ηλιούπολης και Παλαιού Φαλήρου, ενώ ακολουθούν και άλλοι στο προσεχές μέλλον.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.