Υποδομές για να είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσία σύνδεσης με ταχύτητα 10 Gbps υλοποιεί η Inalan, πάροχος υπηρεσιών internet μέσω οπτικής ίνας (FTTH) σε οικιακούς και επιχειρησιακούς πελάτες.

Για την ανάπτυξη του δικτύου της σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου δραστηριοποιείται, συνεργάζεται με την κινεζική ZTE (ο προμηθευτής της).

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο η Inalan ανακοίνωσε την χρηματοδότησή της από το καναδέζικο επενδυτικό κεφάλαιο Fiera Infrastructure. Η πρώτη αύξηση κεφαλαίου της που σχετίζεται με την Fiera ήταν ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.