Κίνηση «ματ» η στρατηγική επένδυση της Generation Y στη RoiMat

0

Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της σε Όμιλο Επιχειρήσεων, η Generation Y – International eBusiness Hub προχώρησε σε στρατηγική επένδυση στη RoiMat Forward Marketing Agency, μια από τις πιο δυναμικές και σύγχρονες εταιρείας marketing της αγοράς.

H Roimat θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη φαρέτρα του Ομίλου, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιδιώκουν συνεχή και ταυτόχρονα ταχεία ανάπτυξη.

«Η επιχειρηματική οπτική της Generation Y ταυτίζεται απόλυτα με το όραμα της RoiMat για επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω 360 growth marketing ενέργειες. Πιστοί στις αξίες μας υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό τις νέες περιπέτειες και προκλήσεις που ακολουθούν τη συνεργασία αυτή, με πυξίδα την πολυεπίπεδη εξέλιξη των πελατών μας», τονίζει ο Θεόδωρος Γεωργεδάκης, CEO της RoiMat.

«Με χαρά υποδεχόμαστε το Θοδωρή Γεωργεδάκη και τη Roimat, με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες ως προς την εξυπηρέτηση του πελάτη. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με τη Roimat καλύπτουμε τις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της Generation Y, σε συνδυασμό με την ευελιξία της Roimat». δηλώνει γι’ αυτήν την επένδυση ο Αναστάσιος Σπανίδης, Founder & CEO του Ομίλου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.