Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Η BEWISE υλοποιεί έργο Customer Service & Service Portal με λύσεις Microsoft

0

H BEWISE, εδώ και 3 ½ χρόνια, επενδύει και απευθύνεται στην αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, παρέχοντας λύσεις για την οικονομική και εμπορική διαχείριση, τη διαχείριση αποθεμάτων, το supply chain και την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα Business Applications (bizzapps) του οικοσυστήματος της Microsoft, τα οποία είναι 100% integrated, παρέχει συνολικό digital transformation που επεκτείνεται σε θέματα διαχείρισης πελατών, omnichannel marketing, data analysis και collaboration.

Η εταιρία προσφάτως ανέλαβε να υλοποιήσει ένα έργο Customer Service για Όμιλο οπτικοακουστικών και τηλεοπτικών συστημάτων, με σκοπό την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών της κατά τη συνεργασία τους με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας. Το σύστημα υλοποιήθηκε αξιοποιώντας το Microsoft Power Platform και συγκεκριμένα τα εργαλεία Power Apps, Power Automate και Power Apps Portals, προσφέροντας τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Διαχείριση συμβολαίων – Παρακολούθηση SLAs
  • Καταγραφή αιτημάτων υποστήριξης (cases) και πορείας επίλυσής τους
  • Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις
  • Υλοποίησηportal, στο οποίο έχουν πρόσβαση οι πελάτες της εταιρείας για να παρακολουθούν την πορεία επίλυσης των αιτημάτων υποστήριξης
  • ΠληθώραKPIs

Το Power Platform είναι μια οικογένεια εφαρμογών, υπηρεσιών και συνδέσεων, που παρέχει ένα περιβάλλον ταχείας ανάπτυξης για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εφαρμογών για τις ανάγκες μιας επιχείρησης. Με το Power Platform, οι εταιρίες μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές και διαδικασίες που συνδέονται με τα εταιρικά δεδομένα, ενώ η ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής της BEWISE, βοηθάει τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν ψηφιακά τις δραστηριότητές τους, προσφέροντάς τους τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της.

Με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και CyberSecurity σε Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο και Ιταλία).

Share.

Comments are closed.