Η LG ανακηρύχθηκε ENERGY START Partner of the Year 2022

0

Η LG ανακηρύχθηκε o ENERGY STAR Partner of the Year για το 2022 στη Sustained Excellence από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA). Αυτή η τιμητική διάκριση, μια διάκριση που η LG έχει λάβει εννέα φορές από το 2012, αναγνωρίζει την υποδειγματική δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ηγετικής θέσης σε προϊόντα και προωθήσεις με πιστοποίηση ENERGY STAR.

Εκτός από το Βραβείο «Συνεργάτης της Χρονιάς», η LG έλαβε το ENERGY STAR Βραβείο Αναδυόμενης Τεχνολογίας τον περασμένο μήνα, με την EPA να τιμά 43 μοντέλα LG ψυγειοκαταψύκτες, τα περισσότερα από κάθε άλλο brand. Τα βραβευμένα μοντέλα διαθέτουν προηγμένους προσαρμοστικούς συμπιεστές και χρησιμοποιούν R-600a, ένα ψυκτικό με πολύ χαμηλή δυνατότητα υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP).

Τα ψυγεία που κερδίζουν αυτήν την περιβαλλοντική διάκριση υπερτερούν του ομοσπονδιακού ελάχιστου προτύπου κατά τουλάχιστον 25%, όταν ο συμπιεστής βρίσκεται σε λειτουργία προσαρμογής, σε σύγκριση με όταν ο συμπιεστής βρίσκεται σε λειτουργία σταθερής ταχύτητας. Τα αναγνωρισμένα προϊόντα περιέχουν επίσης ψυκτικό και αφρό χαμηλού GWP (κάτω από 15). Το Inverter Linear Compressor™*, που βρίσκεται στη σειρά ψυγείων της LG, διατηρεί αποτελεσματικά τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τα επίπεδα θορύβου χαμηλότερα σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα της LG.

Κάθε χρόνο, το πρόγραμμα ENERGY STAR τιμά μια ομάδα επιχειρήσεων και οργανισμών που έχουν εξαιρετική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω ανώτερων ενεργειακών επιτευγμάτων. Οι νικητές των βραβείων ENERGY STAR ηγούνται των βιομηχανιών τους στην παραγωγή, την πώληση και την υιοθέτηση ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων, κατοικιών, κτιρίων, υπηρεσιών και στρατηγικών. Αυτές οι προσπάθειες είναι απαραίτητες για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Zero Negative Environmental Impact, η LG σχεδιάζει να δημιουργήσει περισσότερες εγκαταστάσεις παραγωγής που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Για να διασφαλίσει ότι θα επιτύχει τους στόχους της για ουδετερότητα άνθρακα και κυκλική οικονομία, η LG ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μειώσει τη χρήση πλαστικών με βάση τα πετροχημικά εισάγοντας έως και 600.000 τόνους ανακυκλωμένου πλαστικού στη διαδικασία κατασκευής της έως το 2030 και σχεδόν να διπλασιάσει την ανάκτηση ηλεκτρονικών απορριμμάτων σε 8 εκατομμύρια τόνους μέχρι τότε.

Η LG δείχνει τι χρειάζεται για να οικοδομήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, σύμφωνα με τον διαχειριστή της EPA Michael S. Regan. «Δείχνουν για άλλη μια φορά ότι η ανάληψη δράσης για την υποστήριξη μιας καθαρής ενεργειακά οικονομίας μπορεί να είναι καλή όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες. Γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί να εργαστούμε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση», ανέφερε.

Share.

Comments are closed.