Έτοιμη να λανσάρει την EON TV η Nova

0

Εντός του Οκτωβρίου, εκτός απρόοπτου, η Nova σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να λανσάρει τη νέα της πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για την EON TV η οποία έχει αναπτυχθεί από το United Cloud, το κέντρο καινοτομίας του United Group (μητρική εταιρεία της Nova).

Με την EON TV η Nova αλλάζει ριζικά και γίνεται ανταγωνιστική καθώς είχε μείνει πίσω σε τεχνολογία και υπηρεσίες σε σχέση με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της, την Cosmote TV, αλλά και σε σχέση με τις υπόλοιπες ξένες πλατφόρμες που έχει στη διάθεσή του το ελληνικό κοινό.

Ο συνδρομητής της Nova θα έχει διαθέσιμο το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει σε όλες τις συσκευές του, Smartphones, Tablets, Laptops (PC, Mac) και Smart TV (οπουδήποτε έχει σύνδεση internet, όπως είναι και το σλόγκαν της πλατφόρμας).

Η EON TV δίνει επίσης τη δυνατότητα του Catchup TV (παρακολούθηση περιεχομένου έως και 7 μέρες μετά την μετάδοσή του) της διακοπής και συνέχειας στην παρακολούθηση ενός οποιουδήποτε προγράμματος σε άλλη συσκευή, προσωπική βιβλιοθήκη, αναζήτηση κ.α.

Η United Group έχει λανσάρει την εν λόγω πλατφόρμα στις εταιρείες της μεταξύ άλλων στη Βουλγαρία, Σερβία, Σλοβενία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη και Κροατία.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.